Klantenservice

Wij maken al onze meubels op maat voor u en hebben geen voorraad. Mocht er echter iets niet naar wens zijn, dan proberen wij dit graag samen met u op te lossen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 0657725988.

Bezorgkosten

Wij bezorgen uw bestellingen gratis boven €1000,00 in Nederland (uitgezonderd zijn Zeeland en de Waddeneilanden).

Bij uw bestelling minder dan €1000,-  berekenen wij €75,00 bezorgkosten.

De bezorging word gedaan door brenger.nl, de chauffeur komt alleen dus zorg ten alle tijden dat er een hulpje aanwezig is.

Levertijd

Na ontvangst van uw (aan)betaling beginnen wij met het produceren van het artikel. Tenzij een andere periode overeengekomen is de levertijd circa 4 weken. met stalen producten zijn wij afhankelijk van derden.

(Aan)betaling

Wij vragen een aanbetaling van 30% van het totale orderbedrag voordat wij gaan produceren. Het resterende bedrag moet 1 dag voor levering per bank worden voldaan.

Garantie

Op al onze producten zit 2 jaar garantie op montage fouten. Hout is een natuurproduct. Hoewel onze meubels degelijk gemaakt worden is werking van het hout in meer of mindere mate te verwachten.

Order annuleren

Na aanbetaling van 30% gaan wij meteen voor u aan het werk en komt de 14 dagen bedenktijd te vervallen.

Retourrecht

Al onze producten worden met veel zorg op maat gemaakt. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, dan lossen wij dit natuurlijk graag samen met u op. Gezien al onze producten maatwerk betreft, kunt u de producten niet retour doen (herroepingsrecht).