Tv kast-metaal

Een eiken kast in combinatie met staal op maat; een pronkstuk in ieder interieur!

Met een eiken kast op maat maakt u uw huiskamer compleet. Het is vaak het pièce de résistance in een interieur en waarbij het niet alleen om de functionaliteit van het meubel gaat. Uiteraard moet er voldoende opbergruimte zijn, maar uw oog wil ook wat. Met een kast op maat, kunt u hier zelf geheel vorm aan geven.

Uw industriële eiken kast; in elke gewenste vorm, hoogte of stijl!

Of u nu een dressoir zoekt of een wandkast, Uw Meubelidee in Langeveen bespreekt graag met u uw wensen. U geeft zelf aan wat de functie van de kast is en in welke stijl of welk model de kast moet worden gemaakt. Met de grootste zorg en passie creëren wij dan uw ideale eiken kast. Hiervoor wordt enkel duurzaam, gekeurd Frans eikenhout gebruikt en verwerkt in onze eigen fabriek. Naast een goede afwerking en de nodige onderhoudstips zijn wij ervan overtuigd dat u zo levenslang plezier heeft van uw eiken kast.

Naast kasten voor uw woonkamer, is het ook mogelijk om een kledingkast op maat bij ons te bestellen. Ook hier kunt u aangeven voor welke plek de kledingkast bestemd is, hoe u de indeling wenst en in welke stijl u de kast afgewerkt wilt hebben. Naast kledingkasten horen ook TV-meubels, ladekasten, muurkastjes of kamerbrede kasten tot de mogelijkheden.