Tafels

Eiken eettafel op maat Langeveen | Uw Meubelidee

Uw eigen eiken tafel op maat gemaakt!

Op zoek naar een eiken tafel op maat, die ook nog eens op traditionele wijze gefabriceerd is en met de hand gemaakt wordt? Bij Uw Meubelidee, produceren wij eiken houten tafels op maat in onze eigen fabriek. Kiest u liever voor een glad eiken tafel of een oud massieve of toch liever een rustieke tafel? Wat uw keuze ook wordt, wij bespreken graag uw wensen met u.

Eikenhouten tafel met staal

Naast het produceren en fabriceren in eikenhout is het ook mogelijk om maatwerk tafels te maken in een combinatie van hout met staal. Zo ontstaan tafels met een unieke uitstraling, die afhankelijk van uw smaak meer landelijk, chique, robuust of juist meer industrieel oogt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad van hout en een onderstel van staal. Uw Meubelidee heeft een keur aan inspiratie voor verschillende tafelbladen in allerlei soorten en maten. Ook kunt u variƫren in dikte van een tafelblad. Daarnaast kunt ook afwisselen met de lengte van het tafelblad.

Een ander onderstel; zoveel keuzes, zoveel mogelijk

Wist u dat een ander onderstel zoveel doet voor uw maatwerk tafel?

Naast uw eigen gekozen tafelblad kan een onderstel ook voor een fraaie finishing touch zorgen. Dit kan uit hout gemaakt zijn, in verschillende vormen; rechte poten, kruislings, taps toelopend of juist speels of toch meer klassiek met rondingen. Liever een onderstel van staal? Ook hier kunt u kiezen uit stoere poten van metaal. In kleur of RVS. Welke stijl spreekt u aan; robuust, design, chique of landelijk. De keuze is aan u!

Bij Uw Meubelidee in Langeveen maken we al jaren, verschillende meubels, van een eiken tv kast op maat tot eiken tafels op maat of een eiken dressoir op maat. Daarnaast kunt u bij uw meubel een goed onderhoudsadvies verwachten. Ook krijgt u een levenslange garantie op de constructie, (mits uw meubel goed onderhouden is). Hierdoor geniet u zo lang mogelijk van uw maatwerk meubels.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Met zoveel keuze mogelijkheden, heeft u misschien ook meer vragen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een bepaalde combinatie?
Moet ik nog ergens anders opletten in mijn keuzeproces?
Hoe zit het met het onderhoud van de maatwerk tafel?
Past het in mijn bestaande interieur?