salon tafel-metaal

Eiken salontafel met metaal op maat Langeveen | Uw Meubelidee

Een salontafel maakt uw zithoek compleet, maar een eiken salontafel op maat brengt sfeer! Een mooie eiken salontafel op maat leent zich niet alleen om heerlijk lang aan te borrelen, het is ook een prachtige plek om aan te kleden met kaarsen, een bloemetje of mooie accessoires. Met een goede salontafel kunt u eigenlijk alle kanten op. Een lange zoektocht naar de perfecte salontafel is hiermee voorbij, want bij ons geeft u uw eigen gewenste maten en model op. Zo creëren we samen uw unieke, maatwerk salontafel! Wilt u een salontafel die ook past bij uw eettafel? Deze produceren wij ook en bent u net zo vrij in het maken van uw eigen keuzes en afwegingen! Bij ons is alles mogelijk in een combinatie met hout en staal.

Van laag, tot middelhoog en van compact tot ruim; maatwerk salontafels volop!

Waarschijnlijk heeft u al ideeën bij uw gewenste salontafel, nu alleen nog de uitvoering. Van stoer, modern, tot klassiek en van robuust tot slank: onze ambachtelijke tafels zijn er in elke gewenste houtsoort en worden afgewerkt met olie, gerookt of gewoon kaal hout.

Meer op maat gemaakte meubels?

Bij Uw Meubelidee in Langeveen laten we onze creativiteit en productiviteit graag de vrije loop. Zo maken wij bijvoorbeeld ook van eiken tv kast op maat tot eiken tafels of een eiken dressoir op maat. Geen meubel waar wij geen ambachtelijke invulling aan weten te geven. Bij de levering van uw meubel ontvangt u een uitgebreid onderhoudsadvies en een levenslange garantie op de constructie, (mits uw meubel goed onderhouden is). Hierdoor geniet u zo lang mogelijk van uw op maat gemaakte meubels in combinatie van hout en staal.

Vragen? Neem gerust contact met ons op