Dressoirs

Eiken dressoir op maat Langeveen | Uw Meubelidee Langeveen

Eiken dressoir op maat voor uw woonkamer

Een eiken dressoir op maat, tv-kast op maat, wandmeubel of tv dressoir is nog altijd een fraaie blikvanger in uw interieur. Modern of klassiek, recht of met een draaiing. Het blijft een mooie invulling van uw woonkamer. Behalve dat een maatwerk dressoir een verrijking is in uw woonkamer, is het natuurlijk ook nog eens bijzonder praktisch. De extra kastruimte en eventueel handige lades van een eiken dressoir op maat zorgen voor een opgeruimd geheel. Geen last meer van rondslingerende spullen, paperassen, audio, telefoons, opladers of bekabeling, opbergen en opruimen wordt vanzelf eenvoudig met voldoende opbergruimte in een mooi dressoir!

Dressoir samenstellen uit hout of combineren met staal

Naast het fabriceren van eiken houten dressoirs, inclusief houten onderstel naar keuze, is het ook mogelijk om uw dressoir op maat te voorzien van stalen onderdelen. Zo kunt u kiezen om alleen de handgrepen van staal te laten zijn of opgetrokken uit een stalen frame of op een stoer, industrieel onderstel. De combinaties zijn eindeloos.

Gefabriceerd uit duurzaam Franse eikenhoutsoort

Voor onze meubels maken wij uitsluitend gebruik van hout voorzien van een keurmerk. Dit hout wordt in onze eigen fabriek verder verwerkt en gezaagd in elke gewenste vorm, waarbij wij ook rekening houden met de tekening van het hout. Zo kunt u aangeven of u uw meubel uitgevoerd wilt hebben met een gevlamde tekening van het hout, of liever een meer gestreepte tekening in het hout. Ons rustieke eiken zorgt voor een robuustere look van onze meubels. Er zitten dan meer noesten of natuurlijke oneffenheden in. Ook zijn de planken dan vaak iets breder. Uiteraard adviseren wij u graag over al deze opties.

Meer meubels op maat laten maken?

Uw Meubelidee heeft ruime ervaring met het fabriceren van meubels op maat. Voor elk type interieur, woning, vertrek of project hebben wij altijd wel een oplossing die past bij uw smaak en uw wensen. Van eiken tv kasten tot eiken tafels of eiken salontafels. Bij uw meubel ontvangt u van ons onderhoudsadvies en een levenslange garantie op de constructie (mits uw meubel goed onderhouden is). Op deze manier geniet u levenslang van uw meubels op maat!

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Bewerken

Dressoir roco afgewerkt in de mud